Pro utopence už nemusíte běhat do hospody, můžete si je připravit doma. Tyhle v pikantním nálevu jsou prostě luxusní.
Máte chuť na frgál, ale nechce se vám dělat s velkou verzí? Tak si přichystejte menší. Minifrgály jsou také pracné, ale lépe se tvarují.
Švédský koláč s tvarohem a ořechy. Koláč se nepeče z klasického těsta, ale ze sypké směsi, která se jen lehce spojí tvarohem a máslem
Domácí vanilkové a kakaové sušenky podle receptu s postupem. Rychlé, křehké a krásně voňavé díky kokosu a kvalitnímu holandskému kakau.
Tomuto dezertu se v některých regionech říkalo pro jeho jemnost a elegantní vzhled i „princezna z Vídně“
Receptů na rychlé buchty není nikdy dost. Tento recept s postupem si uložte na chvíle pečení v časové tísni.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Tento andělský koláč doslovně roní slzy. Tak to jsou slzy anděla neboli rosou políbený koláč, který je tak snadný a vypadá i chutná luxusně.
Upečte si netradiční buchtu, která je zdravá. Tahle arašídová buchta bez vajec vám potěší chuťové pohárky a máte ji hotovou hned.
Linecký koláč s ovocem a tvarohem miluje celá naše rodina! Upečte ho snadno podle tohoto receptu krok po kroku.
Nelekejte se vzhledu tohoto moučníku s nebeskou chutí. Jeho příprava není žádná velká věda, a rozhodně jím potěšíte každého svého hosta.











