Pálivá, kyselá a voňavá. Pekingská polévka Suan La Tang patří k nejoblíbenějším čínským jídlům. Prohlédněte si recept s postupem.
Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
Tip na oběd nebo večeři s vynaložením minimální námahy? Hoďte všechno do jednoho pekáče. Zkuste tento recept s postupem a vylepšete ho podle svého.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Ikonu korejské kuchyně Kimchi polévku. Lze jej koupit v některých obchodech nebo si jej připravte sami podle našeho dalšího receptu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
Retro klasika porevoluční gastronomie, na kterou někdo nedá dopustit a jiný ji opovrhuje. Patřím k prvnímu táboru, proto ji si můžete připravit podle mého receptu krok po kroku.
Nemusíte být páni hradu, abyste si mohli připravit pořádnou vepřovou pečeni. Tuhle podle našeho receptu s postupem krok za krokem zvládne každý kuchtík.
P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.
Dopřejte si něco zdravého, na čem si pochutnají chuťové buňky a celé tělo bude mít radost. Pohankové rizoto je to pravé, zvládnete jej snadno s naším receptem s postupem krok za krokem.
Křupavá a šťavnatá kachní prsa nejsou žádná věda. Vyzkoušejte náš recept s postupem krok za krokem, podávejte s rýží a pomerančovou omáčkou. Mňam!
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.