Z dýně nemusíte vařit jen polévku. Dýňové kari podle tohoto receptu je vhodné pro vegany a přinese do vaší kuchyně trochu exotiky.
Dýňová polévka podle tohoto receptu vás zahřeje v chladných a sychravých dnech jako je ten dnešní. Je rychle hotová a spolehlivě zasytí.
Kuřecí stehna s tureckou marinádou spojují šťavnaté maso, voňavé koření a pečené zelí v jednom pekáči. Recept podle dědy, který voní domovem a poctivým vařením.
Paličky na rýži v jednom pekáči jsou skvělý a rychlý oběd. Taková paella po česku. Ta zapečená rýže je na tom asi to nejlepší. Rychlý recept s postupem, díky kterému připravíte jídlo z jednoho pekáče.
Podzim se přihlásil s „plnou parádou“, plískanice o sobě dávají rázně vědět, imunizační nápoj se tedy bude jistě hodit.
Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Prohlédněte si recept s postupem na marinované řízky v hořčičném těstíčku s kurkumou a budete příjemně překvapeni!
Kuřecí filátka na smetaně se žampiony – hlavní ingrediencí je kurkuma, která dodává jídlu zvláštní, ale jinak skvělou chuť. Vhodnou přílohou mohou být nudle. Například korejské vařené nudle. Prohlédněte si recept s postupem na celé hlavní jídlo.
Prohlédněte si recept s postupem na orientální vepřovou plec restovanou na zelenině a žampionech s Teriyaki omáčkou. Ochutnejte Japonsko na Vašem stole!
Máte rádi recepty, kde se zapéká? Tento recept je opravdu skvělý – chutná a potěší i oko. Je to recept na zapečené krůtí maso s bramborami, kari, cibulí a smetanou. Zaručeně si pochutnáte.











