Plněné žampiony se šunkou a sýrem na špejlích. Křupavý trojobal, šťavnatá náplň a rychlá příprava pro každou příležitost, kterou hravě zvládnete podle receptu s postupem krok za krokem.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Pomazánky mají své nezastupitelné místo v mnoha kuchyních, včetně té české. Přináší mnoho benefitů nejen chuťových a zdravotních, ale také pro přírodu i naši peněženku.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Připravte si pochoutku přímo z Řáholce. Rumcajs salát je velmi jednoduchý a tak výborný, že si ho budete chtít užívat stále dokola.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Pokud patříte mezi lidi, kteří moc nehoví klasickému rizotu, věřte, že toto je jiný Prohlédněte si recept s postupem na výborné srbské rizoto plné silných chutí.
Červená řepa má nejen značné zdravotní benefity, ale také bohatou historii. Ve starém Římě byla dokonce považována za účinné afrodiziakum. Prohlédněte si skvělý recept na salát z červené řepy.
Prohlédněte si recept s postupem. krok za krokem na voňavou nadívanou sekanou s vajíčkem, okurkou a párkem, přidejte přílohu a uvařte skvělý a snadný oběd nebo večeři pro svojí rodinu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné vepřové řízky Nostalgie 89 a připomeňte si chuť a vůni starých časů s vůní domova.
Prohlédněte si recept s postupem na Barevné zavinovačky, anebo originální jednohubky na sváteční stůl, které budou novou ozdobou vašeho svátečního stolu.