Pokud patříte mezi lidi, kteří moc nehoví klasickému rizotu, věřte, že toto je jiný Prohlédněte si recept s postupem na výborné srbské rizoto plné silných chutí.
Červená řepa má nejen značné zdravotní benefity, ale také bohatou historii. Ve starém Římě byla dokonce považována za účinné afrodiziakum. Prohlédněte si skvělý recept na salát z červené řepy.
Prohlédněte si recept s postupem. krok za krokem na voňavou nadívanou sekanou s vajíčkem, okurkou a párkem, přidejte přílohu a uvařte skvělý a snadný oběd nebo večeři pro svojí rodinu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné vepřové řízky Nostalgie 89 a připomeňte si chuť a vůni starých časů s vůní domova.
Prohlédněte si recept s postupem na Barevné zavinovačky, anebo originální jednohubky na sváteční stůl, které budou novou ozdobou vašeho svátečního stolu.
Znojemská omáčka s hovězím masem má nezaměnitelný charakter a její tradice sahá stovky let zpátky. Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pozvěte ke stolu celou rodinu.
Maso s houbami je velice chutná kombinace, u které můžeme různě improvizovat, měnit druh masa, měnit druh hub a jídlo bude pokaždé jiné. Prohlédněte si recept s postupem na Vepřovou krkovici na houbách.
Vynikající plněná roláda z vepřové pečeně, ale může být připravena také z krkovice anebo z jiné části vepřového masa, někdo třeba rád tlustší masíčko. Prohlédněte si recept s ostupem na Plněnou roládu z vepřové pečeně.
Zbyly Vám knedlíky od oběda? Nevyhazujte je – zde je recept na rychlé knedlíky s vajíčky a kuřecím masem. Ještě přidáme kyselou okurku a máme rychlou večeři.
Toto jídlo je ideální pro rychlou večeři, protože je nejen chutné, ale také plné vitamínů ze zeleniny a proteinů z vepřového masa. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou směs z pánve.
Ať už se okurky budou podávat jako součást oběda, večeře, nebo jen tak ke svačině, domácí kyselé okurky jsou vždy hitem. Recept s postupem na domácí kyselé okurky. Prohlédněte si recept s postupem na domácí kyselé okurky.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle