Korejská mrkev je pikantní a aromatickou úpravou oblíbené zeleniny. Věděli jste ale, že ve skutečnosti nepochází z Koreje? Vznikla v bývalém Sovětském svazu mezi korejskými přistěhovalci, kteří původně chtěli připravit tradiční korejské kimchi.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bouchačkový salát – salát z bouchaných brambor v podobě rozmačkaných čipsů. Vyzkoušejte ho a překvapte svoji rodinu a přátele.
Rybí salát, koneckonců jakýkoliv salát je vždy lepší domácí. Prohlédněte si recept s postupem na tento salát ze zavináčů!
Pomazánka z kysaného zelí je skvělou alternativou k běžným pomazánkám. Prohlédněte si recept s postupem a podpořte svoje trávení.
Připravte si tento lahodný a sytý salát a nechte se okouzlit jeho potenciálem! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!
Každý z nás občas potřebuje oběd či večeři „spáchat“ rychle. S vepřovým masem zapečeným se žampiony a bramborami to zvládnete nejen s rychlostí, ale zároveň s vyvážeností, pokud jde o poměr bílkovin, sacharidů a vitamínů.
Díky své krémové konzistenci, bohaté chuti a snadné přípravě si ji oblíbí celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem na pastýřskou pomazánku se smetanou!
Tento tradiční recept vám přinese chuť domácího pečení, které zahřeje nejen žaludek, ale i srdce. Prohlédněte si ho i s postupem a upečte tuto klasickou pochoutku!
Prohlédněte si recept s postupem na křupavé duo sedlácké karbanátky se sluníčkovým salátem, kde hlavní roli mají karbanátky s kapustou a celer s mrkví.