Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na oběd z uzených vepřových žeber a uvařte jedním tahem a z jedné suroviny polévku i druhý chod – šunkofleky a uzenou polévku
Také se vám někdy hodí recept typu „co dům dal“? Známe to asi všichni: Nestihli jsme nakoupit, je právě před výplatou, nebo se chystáme třeba na chalupu
Pochutnejte si na gulášové polévce, která je opravdovou rychlovkou díky mletému masu. S naším receptem zazáříte.
Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Poctivá dršťková polévka vyžaduje své, aby krásně voněla a dršťky byly měkké. Co to je? Dozvíte to se v tomto receptu s postupem krok za krokem.
Hlíva ústřičná obsahuje vitamíny, minerální látky a vlákninu. Podporuje imunitu a prospívá střevní mikroflóře. Uvařte z ní polévku ve stylu gulášovky podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Babiččinou klasickou sekanou pečeni a když jí připravíte, pocítíte kousek domova v každém soustu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové kapsy plněné šunkou a sýrem a zkuste připravit tyto nebramborákové bramboráky pečením v troubě.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.