Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.
Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Krémová pórková polévka s bramborami a česnekem. Jednoduchá, výživná a plná chutí, ideální pro chladnější dny.
Tradiční houbový Kuba patří jednou za čas na každý stůl v české rodině. Uvařte si ho podle tohoto klasického receptu. Prohlédněte si recept s postupem na houbového Kubu.
Uvařte si doma poctivou bramboračku ze sušených hub a kořenové zeleniny. Skvěle zahřeje a zasytí celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou bramboračku s houbami.
Prohlédněte si recept s postupem na gulášovou polévku. Tradiční česká hospodská gulášová polévka. Skvělá první den, ještě lepší den druhý, tak se hned pusťte do vaření!
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na zapečenou vepřovou panenku se zeleninou a sýrem. Prémiová zapečená panenka se zdravou a chutnou směsí čerstvé zeleniny, sýra a aromatických koření a bylinek. Luxusní zážitek! A to vše na jednom plechu.
Vynikající cuketovo-bramborové karbanátky podávané s okurkovým dresingem ze zakysané smetany. Luxusní letní večeře pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na cuketovo-bramborové karbanátky.
Prohlédněte si recept s postupem na doubické rarášky. Připravte si doma tuto lokální pochoutku z oblasti Českého Švýcarska. Zde jsou doubičtí rarášci všudypřítomní a místní na ně nedají dopustit.