Vepřová panenka je velmi oblíbeným masem, ke kterému se hodí jakákoliv příloha. Vyzkoušejte tyto domácí hranolky.
Kdo by neměl rád loupáčky. Upečte si domácí loupáky, stačí mít dobře vykynuté těsto a pak už se dílo podaří skoro samo od sebe.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční německý koláč se spoustou jablek a skořice! Budete se rozplývat blahem.
Nepečené dezerty patří v našich končinách k oblíbeným. Není se čemu divit, díky nim se totiž nemusíme bát, že se nepovede korpus, případně je můžeme tvořit i v „polních podmínkách“ například na chalupě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na obložený luxus v troubě a připravte pro své nejbližší obrácené kuřecí řízky obložené slaninou, cibulí a máslem A zapečené jsou v jednom pekáči.
Okurková sezóna je v plném proudu. Také máte rodinný recept na nakládání? A zkusili jste někdy kvašené okurky použít do polévky?
Některé dezerty nemají složitá jména, za to jejich chuť je tak jedinečná, že se předávají z generace na generaci. Vyzkoušejte babiččin koláč.
Umíte domácí koblihy? Pokud ne, řiďte se naším receptem s postupem krok za krokem a naučíte se je a budete před rodinou i návštěvou za hvězdu.
Finskou polévku lohikeitto s lososem, smetanou a koprem připravíte podle tohoto postupu krok za krokem za 40 minut. Spolehlivě zahřeje v chladných dnech.
Věnečky z odpalovaného těsta patří mezi nejlepší retro dezerty, které potěší každou generaci. Příprava vyžaduje plnou pozornost a čas, ale s tímto postupem krok za krokem ji hravě zvládnete i vy.
Léto je časem, kdy všechny druhy plodů dozrávají a vy si z nich můžete upéct výbornou buchtu. Vyzkoušejte tyto višňové řezy s drobenkou.











