Když koláč vyklopíte z formy, objeví se nahoře vrstva karamelizovaných jablek spojená s nadýchaným piškotem.
Karpatka je považována za výjimečný dezert, který je nejenom chutný, ale také vizuálně oslnivý. Recept a postup jak chouxové těsto a krém.
Recept na květákový zapečený nákyp, který jsme dělávali běžně doma. Postup je jednoduchý a kromě květáku je potřeba jen pár běžných ingrediencí.
Skořicovo-jablečná buchta se nejčastěji podává teplá, často s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou. Výborně chutná i studená.
Nutričně jsou švestky bohaté na vitaminy a minerály, zejména na vitamin C, vitamin K, draslík a obsahují také mnoho antioxidantů.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na domácí masovou paštiku – játra a vepřové maso, čerstvá zelenina a spousta koření.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivý makový závin – s bohatou nebeskou náplní, která se rozplývá na jazyku.
Recept na koláč z mandlové mouky: chuť čerstvých borůvek s jemným aroma mandlové mouky – to je borůvkový koláč s postupem a videem.
Recept s postupem na jemné mrkvové noky s krémovou parmezánovou omáčkou. Skvělé chuť a nutriční údaje. Jsou lepší než běžné noky.