P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.
Krůtí játra jsou výbornou surovinou, která je plná živin. Vyzkoušejte tato dušená na špeku a s anglickou slaninou.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Jestliže mezi vaše oblíbené kombinace také patří kaše a omáčka, toto jídlo je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové plátky na šťávě s bramborovou kaší – recept, který si podmanil českou gastronomii!