Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.
Francouzské brambory jsou někdy neprávem opomíjené jídlo se zdravým základem a skvělým výživovým potenciálem. Připravte je podle tohoto receptu krok za krokem a pochutná si celá rodina!
Piškotová roláda se vždy povede, když dodržíte uvedený postup krok po kroku. Roláda vpadá krásně a když ji připravíte tmavou i světlou, vybere si z nich každý.
Jednoduchý koláč na plech z kakaového těsta s tvarohovou mřížkou se hodí jako nenáročné víkendové pečení, když chcete mít doma něco dobrého ke kávě. Upečte ho snadno podle tohoto receptu s postupem krok po kroku.
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající kynuté a nadýchané pečivo s mandlovým srdcem a upečte si tyto mini záviny z kynutého těsta plněné mandlovou náplní.
Recept s postupem krok za krokem na hruškový koláč s karamelovou polevou. Francouzská inspirace pro slavnostní i běžné chvíle, vláčné těsto a výrazná chuť hrušek.
Meruňkový koláč si podle tohoto postupu krok za krokem upečete z čerstvých meruněk v létě i z kompotovaných po celý rok. Je tak jednoduchý, že máte úspěch
u strávníků zaručen.
Drobenkový koláč podle tohoto postupu krok za krokem je rychlý a univerzálně použitelný pro všechny druhy ovoce, ze kterého se koláče běžně pečou.
Originální dezert s názvem Šarlota má působivý vzhled a navíc báječně chutná. Vyzkoušejte i vy náš recept, podle kterého tento piškotový klenot zvládnete levou zadní.











