Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté koláčky s tvarohovou náplní, zdobené jen drobenkou nebo povidly s drobenkou. Pokud nemáte rádi povidla, mlžete použít i jiný hustý džem.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Sezóna voňavých jahod stále trvá, recept na nepečený dort se vám jistě bude hodit! Kombinace se smetanou a jemnou vanilkou je právem oblíbená, chutná a voní prostě dokonale.
Prohlédněte si recept s postupem na sytou a jemnou fazolkovou polévku se zastřeným vejcem! Spolehlivě nahradí i hlavní chod.
Dvoubarevný koláč se strouhaným těstem zaujme každého milovníka sladkého. Čeká na vás tvaroh ve spojení s broskví a chutným těstem. Prohlédněte si tento recept s postupem a ukažte své cukrářské umění!
Zavzpomínejte si s námi na dětská léta! Tato zemlbába s jablky a tvarohem je fantastická a nostalgická pochoutka. Mám na ni chuť kdykoliv si ji jen představím.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řezy s vaječným koňakem a zakysanou smetanou. Alternativou může být místo smetany vyšlehaná šlehačka s cukrem a ztužovačem šlehačky.
Těmito tvarohovými řezy s čokoládovou polevou se vytáhnete před přáteli i rodinou. Jsou jednoduché a neskutečně lahodné!
Všichni milujeme vdolky. A už nemusíme tesknit po školních jídelnách, můžeme si je připravit doma, tak hurá do toho!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto moderní variaci na klasické krémeše a upečte si mini krémeše, kulaté a plné krému a šlehačky.
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.











