Růžová srdíčka s punčovou polevou – vánoční cukroví – nemusí být nutně pouze ozdobou vánočního stolu, hodí se i na svatební stůl jako součást cukrovinek, jelikož jsou velice dekorativní. Prohlédněte si recept s postupem na Růžová svatební srdíčka.
Recept s jednoduchým postupem a videem. Perník je díky povidlům v těstě krásně vláčný a křehký. Tuto verzi perníku miluje každý.
Jablečný koláč z lineckého těsta: Křehké těsto kontrastuje se šťavnatostí jablečné náplně, kterou jemně dochucuje skořice a ořechy. Tento koláč si zamiluje každý! Prohlédněte si recept s postupem na jablečný koláč z lineckého těsta.
Domácí listové těsto je uměním samo o sobě, a jakmile ho jednou vyzkoušíte, zjistíte, že se stane vaší oblíbenou volbou Prohlédněte si recept s postupem na kornouty z domácího listového těsta s vanilkovým krémem.
Pudinkové mini roládky: Dezert se připravuje bez vajec a proto je vhodný i pro ty, kteří je nekonzumují. Přitom je lehký a svěží. Nejlepší je čerstvý a chlazený. Prohlédněte si recept s postupem na Nepečené mléčné roládky bez vajec a trouby
Příprava tohoto koláče sice může na první pohled působit složitě, ale s trochou trpělivosti zvládne tento recept i začátečník. Prohlédněte si recept s postupem na koláč s makovým tvarohem.
Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím. Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím.
Na rozdíl od klasického trdelníku, který se peče na velkých válcích, je tahle malá verze snadno zvládnutelná i v domácích podmínkách. Recept na vánoční minitrdelníky se skořicí. Prohlédněte si recept s postupem na mini trdelníky.
Tartaletky s ovocem jsou tím pravým dezertem, když chci připravit něco výjimečného, ale zároveň jednoduchého. Prohlédněte si recept s postupem na tartaletky s krémem a ovocem.
Máte úrodu podzimních jablek? Připravte si Zemlbábu. Recept na Žemlovku s podzimními jablky na které si pochutnáte. krásně provoní celou kuchyni.
Kombinace měkkých, šťavnatých jablek, skořice a sladkého těsta vytvoří podzimní pochoutku, která zahřeje tělo i duši. Prohlédněte si recept s postupem na skořicovo-jablečné smaženky.