Prohlédněte si recept s postupem na posvícenské švestkové koláče.
Tvarohové koláče, které si doma připravíte, budou vždy vonět po domově, ať už je pečete v jakémkoli ročním období. Skvělý recept na tvarohové koláče krok za krokem s postupem. Prohlédněte si recept s postupem na zlatavé tvarohové koláče.
Řezy Nanaimo jsou důkazem toho, že klasické recepty mají své nezastupitelné místo v kuchyni a mohou být inspirací i pro moderní cukráře. Prohlédněte si recept s postupem na kanadské řezy Nanaimo.
Recept s jednoduchým postupem na jeden z nejsnadnějších moučníků, který existuje. Milují ho všichni! Příprava zabere maximálně 10 minut.
Řecký mléčný koláč je lahodnou kombinací krému a těsta, posypaného voňavou skořicí. Dezert je velmi oblíbený v jižní Evropě. Prohlédněte si recept s postupem na řecký mléčný koláč.
Lahodná citronová roláda s tvarohovou náplní, která má švýcarský původ. To napovídá vysokou kvalitu dezertu, který stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarskou rolku s citronovou a tvarohovou náplní.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Krémový cheesecake s bobulovou pěnou a želé, s křupavým sušenkovým základem, ideální pro každou příležitost. Recept na cheesecake z malin, borůvek, jahod, dokonalý sušenkový korpus a ovocné želé. Cheesecake s bobulovou pěnou a želé na křupavém sušenkovém základu, ideální pro sladký okamžik
Skvělý podzimní nebo zimní koláč s pudinkem a jablečnou náplní. Navíc je velmi snadný díky použití listového těsta. Prohlédněte si recept s postupem na jablkovo-pudinkový koláč s listovým těstem.
Rychlý a jednoduchý dezert ve skleničkách s Lotus sušenkami a vanilkovým pudinkem. Pastva pro oči všech hostů! Prohlédněte si recept s postupem na pudinkové skleničky s lotuskami a šlehačkou.