Tradiční pojetí receptu cikánského řízku s paprikovou omáčkou, jehož výsledek vám hned zachutná. Rozpalte pánev a honem do toho! Prohlédněte si recept s postupem na cikánský řízek s paprikovou omáčkou.
Polévka s frankfurtskými párky je jedna ze sytých a rychlých polévek, které nám přijdou vhod hlavně na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.
Jednoduchý recept na pečené maso, které zvládne upéct i začátečník. Pečený bůček konzumujeme teplý i studený jako pohoštění na oslavách.
Recept na šunkovou pěnu: Experimentujte s ingrediencemi a najděte svou oblíbenou kombinaci, která váš šunkový krém povýší na novou úroveň
Inspirace na zajímavou snídani. Recept je hotový za 10 minut. Turecká vejce jsou kombinací řeckého jogurtu s koprem a česnekem, pošírovaného vejce a máslové omáčky.
Zapečené venkovské brambory s houbami a sýrovou krustičkou na povrchu. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené brambory s klobásou, houbami a sýrem.
Výborný recept na jinou verzi smaženého kapra. Kapří hranolky nejsou vůbec cítit po rybině, jak to u kapra bývá. Tento pokrm je delikatesa.
Podzimní zvěřinový guláš – recept na zvěřinový guláš z jelení plece, dlouho tažený, skvěle dochucený. Netradiční zvěřinový gulášek, na kterém si pochutnáte.
Bramborový guláš je nejen sytý a plný chuti, ale také zdravý a výživný. Navíc chutná ještě lépe ohřátý následující den. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý vegetariánský guláš.