My Češi jsme zkrátka národem houbařů. Také někdy přemýšlíte, kam ještě své „úlovky“ použít? Například kuře na zelenině je (ale nejen) se žampiony přímo božské!
V České republice guláš zdomácněl natolik, že ho považujeme za „náš“. Jeho kořeny ale sahají do Maďarska, kde si ho pastevci připravovali v kotlíku nad ohněm.
Pomazánka, která chutná jako z dětství. Vyzkoušejte tuto sýrovou, lehce pikantní pomazánku. Je to rychlovka a vy se budete olizovat až za ušima. Možná ji znáte z obchodních řetězců.
Čína po česku se sice neřídí přesnými pravidly asijské kuchyně, i tak chutná senzačně! Připravte ji podle tohoto osvědčeného receptu krok po kroku.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Sezóna cuket je v plném proudu, recept na skvělé a jednoduché jídlo se vždy hodí. Víme o tom své, i naše zahrádky dennodenně vydávají tyto zelené poklady.
Syté a poctivé jídlo za pár minut? Tyto chalupářské fazole s klobásou zvládne každý i s minimem úsilí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Toulavou gulášovou a uvařte si poctivou polévku z hovězího krku nebo kližky s brambory.
Nevíte co s okurkami? Dopřejte si štiplavé osvěžení v podobě amerického okurkového salátu do sklenice. Použít lze i cukety.
Vytvořte si doma zdravější variantu oblíbené omáčky. Bez konzervantů, chemie a s dokonalou chutí – to je pečený kečup.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.