Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Zapékání masa ve vrstvách s bramborami představuje skvělý způsob, jak snadno a s minimálním množstvím nádobí připravit skvělý oběd, večeři nebo pohoštění pro slavnostní příležitosti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a přeneste vůni lesa domů do hrnců a na talíře. Toto jídlo všechny potěší a zasytí a navíc váš domov krásně rozvoní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.
Návod na přípravu jednoduché marinády na maso, které chceme druhý den grilovat. Hodí se na plátky masa, špízy i celé kusy.
Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky – připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
Fantastická bomba nejen pro chuťové pohárky, ale i pro naše zažívání – to je kefír. Věděli jste, že si z něj můžete jednoduše vyrobit báječný smetanový sýr?
Informace, že je květák nízkokalorickou a zároveň nutričně bohatou zeleninou, asi nikoho nepřekvapí. Tato zelenina tvoří skvělý základ pro vaření i pečení, ať už jej využíváme jako přílohu, hlavní chod nebo součást bezmasých receptů.
Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
Říká se, že polévka je grunt a kdo ji nejí, je špunt. Souhlasíte s tím? Prohlédněte si recept s postupem na sytou a lahodnou hovězí polévku a ochutnejte.
Připravovala jsem doma masovo – bramborové placičky, tak jsem se rozhodla podělit o recept. Je to jednoduché a velmi chutné jídlo. Tyto křupavé placičky jsem konkrétně připravovala z kuřecího.