Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Žemlovku známe z dětství ze školní jídelny nebo od babičky. Víte, že je to také pokrm, který splňuje požadavky na vaření beze zbytků? Projděte si tento recept s postupem a přesvědčte se sami.
Péřová buchta vypadá na stole velmi působivě, díky tomuto postupu krok po kroku ale zjistíte, že ji upečete velmi snadno. Chutná skvěle jako zákusek po dobrém obědě.
Nabídněte hostům nadýchaný dezert plný krému a šlehačky. Postup je hračka, když půjdete krok za krokem podle našeho receptu.
Piškotová roláda se vždy povede, když dodržíte uvedený postup krok po kroku. Roláda vpadá krásně a když ji připravíte tmavou i světlou, vybere si z nich každý.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na olejovou buchtu na plech s tvarohovým vzorem navrchu a upečte si tuto kombinaci tmavého korpusu a tvarohového vzoru nazvanou tvarohová peřina.
Toto je sladká fantazie pro náročné. Že s bábovkou nemůžete ohromit žádného milovníka sladkého? Prohlédněte si tento recept i s postupem a změníte názor!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělé a univerzální těsto z mouky, tuku a piva, které má široké využití při pečení jak sladkých tak slaných dobrot.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento pečený sladký poklad vonící kuchyní našich babiček a naplňte kynuté buchty mákem a švestkami. Tato náplň je bezkonkurenční.
Bublanina je letní klasikou, alespoň pro všechny zahrádkáře, kteří se snaží, aby ani jeden plod nepřišel nazmar. Pochutnejte si na ni i vy.
Závin se dá naplnit téměř čímkoliv. Vyzkoušejte tento makový se švestkami a kokosem. Budete překvapeni, jak skvěle chutná.