Lehký a svěží salát, jako ideální kandidát do letních dnů, kdy nemáme chuť na žádné těžké jídlo. Jednoduché jídlo z hlávkového salátu, mrkve, cibulek a jogurtového dresinku je skvělým příkladem, že křupavost a svěžest lze spojit s jemnou sladkokyselou chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na oblíbené české jídlo, na které má každý kuchař a rodina svůj recept, Svíčkovou na smetaně.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Lehký, svěží, dokonale vyvážený – prohlédněte si recept s postupem na salát z krabích tyčinek a mrkve. Je výbornou variantou pro všechny, kteří hledají rychlý a chutný pokrm právě v podobě domácího krabího salátu.
Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.
Dva recepty na salát, kde hlavní roli hraje červená řepa. Podívejte se na dva saláty z červené řepy s různými ingrediencemi a postupy přípravy.
Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivou sýrovo – česnekovou pomazánku podle receptury z dob ČSSR! Je vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné jogurtové placky masovou směsí a zeleninou! Pokud je připravíte v páře, budou neodolatelně měkké.