Lehký oběd, večeře nebo zdravá příloha k jinému pokrmu. Tento atraktivně barevný salát Kaleidoskop je výtečným příkladem. Prohlédněte si recept s postupem na zeleninový salát Kaleidoskop.
Zakonzervujte si sezónní zeleninu na zimu do slaného nálevu. Zachová si čerstvost a chuť až do jara včetně většiny vitamínů. Prohlédněte si recept s postupem na konzervovanou zeleninu ve slaném nálevu.
Mírně neobvyklý bramborový salát nazývaný Olivier vám zaručeně zachutná. Má mírně jinou recepturu a je bez hrášku. Chutná fantasticky. Připravte si recept s postupem na bramborový salát Olivier.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Jídlo chutná skvěle čerstvé, ale i druhý den ohřáté, nebo dokonce studené. Tento pokrm je ideální pro jakoukoliv příležitost – ať už hledáte rychlou a chutnou večeři pro rodinu, nebo chcete pohostit přátele.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí čalamádu. Domácí čalamáda je vysoce variabilní a zdravá příloha k různým pokrmům. Připravte si podle tohoto receptu vynikající čalamádu na zimu.
Prohlédněte si recept s postupem na celerovou pomazánku. Zdravá a osvěžující celerová pomazánka je skvělým pokrmem ke snídani, svačině nebo lehké večeři. Nejlepší je s čerstvým pečivem.
Neobvyklé využití mletého masa, které potěší vaše chuťové buňky. Šišky z mletého masa, rýže a dalších surovin jsou vynikající a šťavnaté. Prohlédněte si recept s postupem na šišky z mletého masa a rýže.
Uvařte si doma poctivou bramboračku ze sušených hub a kořenové zeleniny. Skvěle zahřeje a zasytí celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou bramboračku s houbami.
Stačí jen pár základních ingrediencí, jedna pánev a během několika minut máte na stole jídlo, které si zamilujete. Tento sytý a chutný pokrm podávejte horký, přímo z pánve, nejlépe s čerstvým chlebem nebo křupavými toasty