Polévka je grunt, vyzkoušejte tuto uzenou. Je jedinečná, výborná, a přitom tak jednoduchá. Přejeme dobrou chuť!
Kuřecí čína plná zeleniny a orientálního koření přijde k chuti všem milovníkům asijské kuchyně. Připravte ji jednoduše podle receptu krok po kroku včetně vychytávek k přípravě.
Věděli jste, že mrkev je v mnoha kuchyních oblíbenou ingrediencí ve sladkých dezertech? Prohlédněte si recept s postupem na mrkvové rohlíčky s mákem a přesvědčte se sami!
Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Chtěli byste ochutnat něco chutného a šťavnatého, ale zároveň pro českou kuchyni trochu exotického? Zkuste lula kebab, tradiční jídlo původem z Kavkazu, Arménie, Ázerbajdžánu nebo Gruzie.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Zeleninovou čalamádu plnou vitamínů si připravíte doma podle tohoto postupu krok za krokem za pár korun ve skvělé kvalitě. Získáte dobortu na podporu imunity na celý rok.
Léto je v plném proudu a s ním i chuť k odlehčení jídelníčku. Navíc zahrádky nabízí voňavé, barevné a čerstvé plodiny. Kdy jindy si tedy udělat vynikající salát? Základem mnoha z nich je hlávkové zelí.











