Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Protože jsme v Česku, bílé zelí netřeba představovat. Zřejmě již také dávno víte, že zdaleka nemusíme sahat jen po jeho teplé formě kombinované s kachnou a knedlíky (i když i to je velká laskomina!).
Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem na lehkou a přesto sytou cuketovou omáčku s uzeným masem a knedlíkem!
Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Často přehlížena a v kuchyni méně známá. Řeč je o vepřových líčkách – obvykle se připravují hovězí líčka. Prohlédněte si recept s postupem na vepřová líčka.
Pamatujete si, jak naše maminky a babičky zavařovaly i maso, abychom pak na dovolené mohli jen vyklopit sklenici?
Výborný zeleninový salát, kde je hlavní surovinou řepa. Ale i další přísady, které stojí pár korun. Připravte si ten nejjednodušší salát.
Dnes jsem si pro vás připravila skvělý recept, kdy kuře doplním zeleninou a jen s pomocí jednoho pekáče vykouzlím famózní oběd, který okouzlí i návštěvu.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.











