Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na královský zákusek české cukrářčiny – Karamelový větrník. Všichni se budou olizovat až za ušima z této lahůdky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na netradičně připravované nebeské meruňkové polštářky – neboli meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert kde místo odpalovaných věnečků připravíte řezy z odpalovaného těsta. S dvojitou náplní a fondánovou polevou. Méně práce, rychlejší postup a chuť zcela stejná.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Prohlédněte si recept s postupem na Věnečky z odpalovaného těsta se žloutkovým krémem a fondánovou polevou-klasika, která přetrvá a nikdy nezklame.
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Prohlédněte si recept s postupem na sušenky z odpalovaného těsta, tak snadné a rychlé, že je budete chtít péct pořád.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na nadýchané a křupavé donátky z odpalovaného těsta plněné vanilkovým krémem se šlehačkou.
Obsáhlý přehled těst – průvodce těsty a jejich přípravou. Tipy na recepty, které je možné z různých těst uvařit nebo upéct. Od kynutých po piškotové.
Recept na odpalované těsto můžete použít na spoustu receptů jak na sladko, tak na slano, úspěch je vždycky zaručený. Prohlédněte si recept s postupem na Odpalované buchtičky s krémem a šlehačkou rozplývající se na jazyku.