Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jarní variantu odpalovaných věnečků a upečte na oslavu tyto věnečky z odpalovaného těsta s citronovým krémem.
Nechce se vám dělat s věnečky, ale máte chuť připravit něco obdobného a výborného? Upečte si tyto nadýchané mraky na plech a tento lehký a svěží dezert si oblíbíte tak, že jej budete chtít péct pro každou příležitost.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččinu nadýchanou pochoutku – Francouzskou lahůdku, která je skvělou alternativou našich buchtiček z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na královský zákusek české cukrářčiny – Karamelový větrník. Všichni se budou olizovat až za ušima z této lahůdky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na netradičně připravované nebeské meruňkové polštářky – neboli meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert kde místo odpalovaných věnečků připravíte řezy z odpalovaného těsta. S dvojitou náplní a fondánovou polevou. Méně práce, rychlejší postup a chuť zcela stejná.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Prohlédněte si recept s postupem na Věnečky z odpalovaného těsta se žloutkovým krémem a fondánovou polevou-klasika, která přetrvá a nikdy nezklame.
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.