Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Když se povede křenovka, tak nemá konkurenci. Sametově hladká křenovka je připravená na poctivé máslové jíšce a zalitá silným vývarem, ve kterém se vařil vepřový jazyk. Ten je díky tomu šťavnatý a měkký. Tak dobrou chuť!
I tradiční ruská kuchyně má své poklady. Vyzkoušejte tenhle Stroganov z hovězího masa a s houbami. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na znojemský guláš s kynutým pařeným knedlíkem a zkuste uvařit toto v restauracích proslulé české jídlo a sami doma.
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
Žádná školní jídelna, ale skvělý gastronomický zážitek. Českou klasiku hovězí na česneku připravíte velmi jednoduše podle tohoto receptu s postupem.
Krkovička je ideální maso na restování i grilování. Připravte ji na přírodní způsob se smetanovou žampionovou omáčkou podle tohoto jednoduchého postupu.
Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka – Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.
Takováto vepřová játra, orestovaná a podávaná s pepřovou omáčkou – nemají nic společného s těmi ze školní jídelny. Prohlédněte si recept s postupem a posuďte sami!
Omáčka z pečených paprik a cibule chutná skvěle, ať už si ji dáte s vepřovým nebo krůtím masem. Připravte ji podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.