Možná ho znáte jako lovecký řízek. Pochází z Německa a připravuje se s výbornou houbovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na přírodní Jägerschnitzel se silnou smetanovo-houbovou omáčkou.
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
My ji doma milujeme – je náročná, chce svůj čas, ale stojí za to. Prohlédněte si recept s podrobným postupem krok za krokem na svíčkovou na smetaně a zkuste podle něj uvařit tuto královnu českých omáček.
Možná, že ji také znáte. Říká se jí švestková, trnková, omáčka z povidel a určitě má i další názvy. Tohle je zapomenutá klasika české kuchyně. A švestek jsou právě plné stromy.
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Tuhle legendu byste měli ochutnat. Pepřová omáčka není těžká, ale vyžaduje přesný postup. Nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Vytvořte si doma zdravější variantu oblíbené omáčky. Bez konzervantů, chemie a s dokonalou chutí – to je pečený kečup.
I z vepřového masa můžete připravit luxusní plněné ptáčky. A já vám tentokrát ukážu, jak připravuji vepřové ptáčky na smetaně. Prohlédněte si recept s postupem a přidejte si k nim výtečný mrkvový knedlík!
Prohlédněte si recept s postupem na výživného pstruha s holandskou omáčkou! Hodí se pro každou příležitost a moc si pochutnáte.
Pokud jste také milovníky fazolí a fazolek na všechny možné způsoby, určitě máte v oblibě i fazolky na kyselo. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemné, domácí jídlo s kapkou nostalgie – Zelené fazolky na smetaně. Každému, kdo ochutná tento kvalitně připravený pokrm, určitě přijde k chuti.