Právě škrob v pudinkovém prášku dokáže udělat těsto hladší, křehčí a méně lepivé. Proto se pudink používá nejen do cukroví, ale i do sušenek a bábovek, aby dodal pocit jemnosti navíc.
Zavzpomínejte si s námi na sladké dětství. Retro dezert v podobě indiánků s jahodovým vitacitem vám navodí nostalgickou náladu a třeba si je také doma připravíte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na nostalgický zákusek, který se stal českým tvarohovým zázrakem už v minulém století. Míša řezy stále žijí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na makový štrúdl s jablečným srdcem, který vám po zakousnutí připomíná makový šepot v jablkovém sadě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zlatý štrúdl z pivního těsta, které je připravené pouze ze 3 surovin. Náplň je udělaná ze strouhaných jablek, ale fantazii se meze nekladou.
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Makového koláče s tvarohovou náplní a čokoládovou polevou, který hosty nejen potěší, ale i zasytí svoji výživovou hodnotou.






