Domácí pizza má jednu velkou výhodu – dáte si na ni přesně to, co máte rádi. Zkuste tuhle s maďarským šmrncem.
Zapečená rajčata podle tohoto receptu chutnají k obědu i k večeři. Využijte vlastní úrodu ze zahrádky nebo si kupte masitá rajčata.
Křupavý slaný koláč z cukety podle tohoto receptu s postupem osloví i masožrouty, protože v něm najdou uzené maso. Pokud jste vegetariáni, maso vynechejte.
Karbanátky podle tohoto receptu s postupem změní váš pohled na kapustu. Za mě ideální s bramborovou kaší, ale možná vás zaujme i jiná příloha.
Pečené brambor s masovými kuličkami zní jako jednoduchý recept, ale jedná se o naprostou chuťovou bombu. Tak si s námi pojďte připravit.
Při pomyšlení na tyto zapečené cuketové hranolky se mi sbíhají sliny. Patří mezi oblíbené recepty ze seriálu „Co připravit z cukety“. Cuketové hranolky s čedarem z trouby jsou nejen výborné, ale i zdravější než klasické bramborové hranolky z fritézy.
Zbyly vám doma ingredience, které byste rádi zpracovali? Nevyhazujte je a vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na zapečené špagety s masem, které zachutnají celé rodině.
Pečené cuketové placky jsou lehčí a méně pracné než smažené. Upečete je všechny najednou, budou křupavé i šťavnaté. Připravíte je snadno podle receptu s postupem krok za krokem a získáte letní jídlo, které chutná skvěle teplé i studené.
Jídlo, které se hodí k snídani, k večeři, svačině i na piknik? Slaný závin. Upečete ho z toho, co doma zrovna máte nebo zkuste naše tipy v tomto receptu krok po kroku.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.











