Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
Paličky na rýži v jednom pekáči jsou skvělý a rychlý oběd. Taková paella po česku. Ta zapečená rýže je na tom asi to nejlepší. Rychlý recept s postupem, díky kterému připravíte jídlo z jednoho pekáče.
Máte rádi škvarky? Udělejte si je doma podle tohoto nenáročného receptu s postupem krok po kroku, díky kterému si nezaprskáte kuchyň.
Potřebujete připravit chuťovku na posezení u piva anebo jen tak studenou večeři pro rodinu? Nakrájejte tlačenku, přidejte k ní pár ingrediencí a talčenkový salát bude to pravé.
Aspik s utopenci podle tohoto receptu oceníte jako chuťovku k pivu, na oslavy nebo třeba na Silvestra. Zaručeně ale poslouží i jako chuťovka k večeři.
Křupavá zelenina, sladkokyselý nálev a chuť domova. Domácí nakládaná zelenina Moravanka, která potěší v létě i v zimě. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Při pomyšlení na tyto zapečené cuketové hranolky se mi sbíhají sliny. Patří mezi oblíbené recepty ze seriálu „Co připravit z cukety“. Cuketové hranolky s čedarem z trouby jsou nejen výborné, ale i zdravější než klasické bramborové hranolky z fritézy.
Odlehčený těstovinový salát, který se skládá ze samých zajímavých komponent. Dresink ze sušených rajčat, dále pak bazalka a marinované sójové nudličky.
Připravte zdravou večeři podle tohoto jednoduchého receptu. Chutný a výživný studený čočkový salát vám jistě zachutná.
Čínské zelí si svou cestu na český trh našlo již před dlouhou dobou, a to v letech těsně porevolučních. Stálicí na našich stolech je tedy již přes třicet let.
Jídlo, které se hodí k snídani, k večeři, svačině i na piknik? Slaný závin. Upečete ho z toho, co doma zrovna máte nebo zkuste naše tipy v tomto receptu krok po kroku.











