Jídlo, které se hodí k snídani, k večeři, svačině i na piknik? Slaný závin. Upečete ho z toho, co doma zrovna máte nebo zkuste naše tipy v tomto receptu krok po kroku.
Tip na oběd nebo večeři s vynaložením minimální námahy? Hoďte všechno do jednoho pekáče. Zkuste tento recept s postupem a vylepšete ho podle svého.
Rajčata jsou oblíbenou letní zeleninou. Každoročně ale bojujeme s tím, že všechna nestihnou dozrát. Proto si připravíme zimní salát právě z takových rajčat.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na to, jak zužitkovat cukety a jak je zpracovat, abyste měli i v zimě toto potěšení ze zahrádky po ruce.
Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Chcete připravit chutnou večeři, ale tlačí vás čas? Pak můžete zkusit zapečené tousty z trouby se sýrem, uzeninou a pikantní pomazánkou.
Udělejte si domácí lečo a uchovejte si tak plody vaší zahrádky až do chladných měsíců. Příprava s naším receptem s postupem krok za krokem je velmi jednoduchá.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.
Na zahradách právě dozrávají voňavá rajčátka, a tak přichází na řadu otázka vpravdě nerudovská: Co s nimi.
Plněné papriky nikdy nezklamou. Užijte si jejich chuť kdykoliv chcete, uložte si náš recept a rozhodně si pochutnáte.