Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Jemný (až krémový) střed, ale dokonale křupavá kůrčička. To je přesně to, co od pečených brambor chcete. A když ještě voní bylinkami, je gastronomický zážitek dokonalý.
Výborný a sytý oběd nebo večeři připravíte podle tohoto receptu s postupem za krátkou chvíli. Šťavnaté maso, zelenina a sýr vás dostanou!
Česnekové brambory z trouby – zmizí z plechu dřív než řeknete dobrou chuť. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na křupavé a voňavé potěšení pro vaši rodinu a upečte v troubě k večeři tyto vynikající česnekové brambory.
Voňavá smetanová koprová omáčka s vejcem a bramborem – tak jí mám nejraději. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou smetanovou klasiku s vůní zahrádky a uvařte pro rodinu oběd, jak má být.
Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bouchačkový salát – salát z bouchaných brambor v podobě rozmačkaných čipsů. Vyzkoušejte ho a překvapte svoji rodinu a přátele.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu zvěřinového masa a to špízů z divočáka, které vám přinesou neskutečný gurmánský zážitek.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory – aneb co dům dal nebo v lednici zbylo a pamatujte, že od kombinace surovin se odvíjí výsledek. Ne, nebojte, vždycky to chutná – tak směle do toho.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.