Plánujete oslavu, ale nevíte, co na ní podávat? Pak vsaďte na tyto kanapky s pomazánkou z uzené makrely, jsou výborné!
Ražniči podle tohoto receptu je vynikající, ať ho děláte na grilu nebo v troubě. Zkuste ho například s bramborovou kaší nebo rajčatovým salátem.
Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
Už jste někdy pekli třeba chleba na ohni? Zkuste to podle tohoto receptu s postupem a nebudete litovat.
Znáte valašskou pomazánku? Tak si ji pojďte připravit, je krémová, lahodná a o něco zdravější, protože je z tvarohu a ne z majonézy.
Nadýchaný a lehce nasládlý toustový chléb, který upečete rodině podle tohoto receptu zaručí, že už ten z obchodu nebudete nikdy chtít.
Manžel hermelínovou pomazánku miluje, děti už méně, ale až budou větší, tak jí určitě přijdou na chuť. Někdo by tuto nazval i salátem, každopádně s čerstvou vekou se dá sníst na posezení. Vyzkoušejte ji i vy, je jednoduchá a hodí se na chlebíčky i k večeři na chleba.
Lahodná a vláčná buchta jako peřinka, která zmizí z plechu za jedno odpoledne. Podle tohoto postupu krok po kroku ji upečete velmi snadno.
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klasický bílý rohlík a upečte tento ranní křupavec. Třeba v neděli ke snídani pro rodinku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Babiččinou klasickou sekanou pečeni a když jí připravíte, pocítíte kousek domova v každém soustu.











