Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Vepřové nudličky a bramborové dukátky chutnají a vypadají famózně navzdory jednoduchosti receptu a malému množství surovin. Zkuste je také podle tohoto receptu krok po kroku.
Postup přípravy vepřové tlačenky z kolene a plece. Tlačenka je pokrm pro skutečné gurmány. Vyzkoušejte si ji připravit doma, uvidíte, že to není nic složitého.
Připravte si domácí zavařené vepřovky podle tohoto jednoduchého postupu. Domácí je domácí a u zavařeného vepřového masa to platí na 100 %. Výběr kvalitního masa je totiž klíčový.
Chcete zažít dokonalé gurmánské potěšení? Šťavnatá vepřová plec na jemných žampionech a navíc s domácími hranolkami. To je opravdová pochoutka, na jejíž recept s postupem se můžete podívat zde.
Vepřová plec vcelku je tradičním jídlem v českých domácnostech již několik století. Můžete jí připravit na spoustu způsobů. Prohlédněte si recept s postupem na pečenou vepřovou plec.






