Litý švestkový koláč, který kyne až na plechu. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý švestkový koláč.
Hrnková bublanina s tvarohem a borůvkami nebo sezónním ovocem: Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na hrnečkovou bublaninu s borůvkami.
Piškotový dort může být také použit jako vrstva v multi-vrstvových dezertech, jako jsou tiramisu nebo charlotte.
Jakmile je koláč upečený a drobenka zlatavě hnědá, můžeme si vychutnat skvělou kombinaci chutí: sladkou chuť kynutého těsta, kyselost rebarbory a křehkost drobenky.
Připravte se na kreativitu v kuchyni a na chutné dobroty, které si budete chtít užívat znovu a znovu.
Recept na hrníčkovou bábovku a pár informací proč je hrníčková a proč nejen na neděli. Znáte výhody a nevýhody hrníčkové bábovky?