Makový sen se skořicí – to je maková bábovka, kterou peču podle rodinného receptu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččinu makovou bábovku, která se peče snadno a rychle, je výborná a voní po skořici.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento škvarkový chléb – oblíbenou pochoutku z dětství, na kterou se nezapomíná. Zavzpomínejte na staré dobré časy.
Název tohoto receptu není náhodný. Koláč totiž nevyžaduje zdlouhavé kynutí, hnětení ani složité vrstvení těsta. Stačí všechny ingredience smíchat, nalít na plech a nechat troubu udělat svoji práci. Prohlédněte si recept s postupem a jděte odpočívat!
Prohlédněte si recept s postupem na nadýchané piškotové řezy s vanilkovým krémem, ovocem a svěžím želé. Jsou vynikající po obědě jako sladká tečka ke kávě.
Alpský knedlík je tradiční vysokohorskou pochoutkou, která vám zaručeně dodá potřebnou energii. Prohlédněte si recept s postupem a skvěle si pochutnáte!
Pajerský koláč má v Čechách i na Moravě dlouholetou a zakořeněnou tradici! V dřívějších dobách ho hospodyně a pekaři připravovali na různé veselky. Prohlédněte si recept s postupem na tuto sladkou dobrotu!
Bramborové taštičky s brynzovou náplní obvykle nazýváme pirohy. Podáváme je se zakysanou smetanou a anglickou slaninou. Prohlédněte si tento tradiční recept slovenské kuchyně s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento jemný a mimořádně šťavnatý nákyp z tvarohu a libovolného ovoce.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Havajský řez s marmeládou a bílou čokoládou, kterého snadnost a dokonalá chuť překvapí.
Nanukové řezy se připravují z ořechového těsta, nadýchaného krému a kvalitní polevy z hořké čokolády. Celé to necháme vychladit v ledničce a pak podáváme. U nás je to vyloženě generační recept – prohlédněte si recept a postup na moje nanukové řezy. Postup krok za krokem je sepsán v našem receptu a článku.