Vzpomeňte si na staré časy a pojďte si upéct tento skvělý závin z kynutého těsta, který je naplněný náplní ze zralých hrušek, případně ořechů a rozinek v rumu.
Určitě znáte zelňáky z kysaného zelí, ale zkusili jste již někdy zelňáky ze zelí hlávkového a k tomu ještě na plechu? Vyzkoušejte i tuto variantu a porovnejte, které vám chutnají více.
Korpus, krém a ovoce. Nic navíc. Nahý dort neboli naked cake je dort, který ukazuje svou krásu bez polevy. Prohlédněte si recept s postupem a pusťte se něj toho ještě dneska.
Vláčné cuketové knedlíky a voňavá houbová omáčka. Tradiční chuť podzimu v celém výborném hlavním jídle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Jogurtové těsto a šťavnatá rebarbora. Rychlá buchta na plech, která osvěží a potěší, zvládnete ji snadno podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Tvarohový krém, jahodový pudink, šlehačka a čerstvé jahody. Sladký dezert, který vypadá slavnostně a ještě lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Jednoduchá a rychlá americká buchta. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na americkou buchtu tak trochu jinak, jelikož recept na tento druh koláče není jediný a každý kuchař či hospodyňka jej připravuje tak trochu jinak.
Čuč na drát řezy možná neznáte, ale jsou to výborné vrstvené řezy. Kdo má rád makové moučníky, bude potěšen. Chutnají skvěle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zázračný koláč, který je upečený z jednoho těsta a během pečení se rozvrství a vypadá zcela jinak, než si představujeme.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hrnkovou buchtu s jogurtem v těstě, pokladenou broskvemi a švestkami a posypanou máslovou drobenkou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na šestivrstvý zákusek z ořechového korpusu, karamelu, pudinkového krému a pusinkové pěny, zdobený zkaramelizovanými a rozmixovanými ořechy.
Existují recepty, které vás přenesou do dětství. Přesně takový je recept s postupem krok za krokem na švestkový koláč, který provoní celý byt a chutná jako letní prázdniny.











