Pudinková peřina se zakysankou je klasický a neodolatelný dezert, který nejlépe chutná v rodinném kruhu. Prohlédněte si recept s postupem a uvidíte sami!
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto lahodné Tvarohové řezy s jahodovým pyré a připravte pro své přátele dezert, který znají generace kuchařů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto třívrstvou barevnou buchtu a zjistíte, že její příprava je velice jednoduchá a máte jí hotovou za chviličku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na nostalgický zákusek, který se stal českým tvarohovým zázrakem už v minulém století. Míša řezy stále žijí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a upečte tento nejjednodušší kynutý koláč. Víte, že ho kdysi pekli “od oka” bez odměřování? Prostě tak, jak se povedlo.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jednoduchý hrnkový piškot na plech a upečte si tento hebký základ sladkého kouzlení vašich dobrůtek.
Tento švestkový koláč vypadá jako z obrázku – a teprve jak chutná. Prohlédněte si recept s postupem na švestkový koláč plný skvělých chutí. Budete mile překvapeni.
Buchta babeta je klasickým československým moučníkem, který není jen pro pamětníky. Své místo na stole má tento moučník stále. Připravuji ho v několika variantách. Prohlédněte si jeden z receptů s postupem na svěží citronovou babetu. Zvládnete ji za pár minut a skvěle si pochutnáte!
Starý dobrý a osvědčený recept mnoha strávníky na vynikající tříbarevný koláč. Prohlédněte si recept s postupem na koláč tří vrstev, který je nejen chutný, ale také vizuálně atraktivní. Připravíte ho na plechu.
Sladké andělské slzy jsou nejen božským dezertem, ale i pohádkovou delikatesou. Prohlédněte si poctivý recept s postupem!