Kaviár z rajčat? Ano, to existuje! Vyzkoušejte domácí rajčatový kaviár podle tohoto receptu s postupem a užijte si chuť vlastních rajčat i v zimě třeba v omáčkách nebo jako přílohu k masu.
Vytuňte si běžné pečené maso. Díky zelenině, sýru a majonéze si smlsnete na zapečených kuřecích prsíčkách z plechu – prostě jedna radost.
Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Cuketa se dá připravit na mnoho způsobů. Tentokrát si ji uděláme jako řízek v trojobalu. Maso v ní necháme v podobě šunky, případně šunku vynecháme a dostaneme verzi pro vegetariány. Přečtěte si recept s postupem krok za krokem.
Chcete připravit chutnou večeři, ale tlačí vás čas? Pak můžete zkusit zapečené tousty z trouby se sýrem, uzeninou a pikantní pomazánkou.
Minestrone je barevná italská polévka, která se vaří podle sezóny a toho, co máte doma. S fazolemi, zeleninou a těstovinami skvěle zasytí a podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.
Cuketová sezóna je v plném proudu a pokud nevíte, co s nimi, máme pro vás tip. Pochutnejte si na lehké cuketové pizze – je to takový cukeťák z plechu.
Tahle klasika je léty osvědčená. Usmažte si báječné vaječné řízky nebo jestli chcete smaženky. Přejeme dobrou chuť.
Udělejte si domácí lečo a uchovejte si tak plody vaší zahrádky až do chladných měsíců. Příprava s naším receptem s postupem krok za krokem je velmi jednoduchá.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.