Chcete si opravdu pochutnat? Tak vyzkoušejte náš recept na jehněčí kolínko se šťouchaným bramborem. Pochutnání je zaručeno.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné zapečené tortilly, které připomínají slunečné kapsy plné pohody z Mexika.
Dostali jste chuť na salát, ale nechce se vám u jeho přípravy trávit hodiny? Vyzkoušejte tento jednoduchý šopák. Mňam!
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.
Zbyla vám rýže a nějaká ta zelenina? Tak si připravte rýžový salát, zdravou pochoutku vhodnou jako oběd, večeři nebo i jen tak ke svačině.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Venku voní léto a my nechceme trávit čas u plotny. Známe to všichni, že? Navíc se nám často hodí spotřebovat zbytky z lednice.
Vytvořte si doma zdravější variantu oblíbené omáčky. Bez konzervantů, chemie a s dokonalou chutí – to je pečený kečup.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou tuňákovou pomazánku s grácií slaného větru, protože když jí namícháte, připomene vám svojí svěžestí vůni a chuť moře.
Recept na pečenou krkovici se sýrem a s bramborem udělá radost i těm nejnáročnějším strávníkům. S námi tuhle pochoutku máte raz dva.