Pokud hledáte tradiční jídlo, které voní domovem a pohladí na duši, rozhodně si tento recept s postupem prohlédněte a vyzkoušejte!
Pokud hledáte něco nového, neotřelého a zároveň nechcete hodiny trávit v kuchyni, pak vyzkoušejte recept na tuto polévku. Vynikající polévka z nakládaných zelených rajčat vám přiroste k srdci. Prohlédněte si recept s postupem a uvařte ji dostatek pro všechny!
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na vynikající čalamádu z lesních hub a už nikdy nebudete chtít jinou, protože se hodí do různých pokrmů a i jako salát je fantastická.
Hovězí Stroganov: Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak se hodí jak k bědu jako hlavní jídlo, tak k večeři, ale zrovna i na slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak.
Recept na chalupářské fazole: Luštěniny jsou zdravým pokrmem a doporučují se konzumovat kvůli velkému množství bílkovin potřebných pro lidské tělo, docela často. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole s klobásou a volským okem.
Prohlédněte si recept s postupem na pepřové vepřové plátky se silnou omáčkou. Pikantní pepřová omáčka se šťavnatou vepřovou pečení je přímým důkazem toho, že i jednoduché jídlo může být vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem na plněný chléb naan trhaným vepřovým masem a salátem coleslaw. Dokonalý sendvič, pro návštěvu nebo na večírek, ve kterém se snoubí chutě mezinárodní kuchyně.