Zapečené sendviče z trouby – neboli mini kanapky, jsou jednoduchou slanou dobrotou, kterou jednoduše připravíte a navíc si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Tuto vaječnou pomazánku si zamilují všichni, kteří mají rádi pikantní a výrazné chutě. Doplňuje ji lučina a jemný smetanový křen. Prohlédněte si recept s postupem!
Tato pomazánka je univerzální pochoutkou, která se hodí na různé způsoby servírování. Prohlédněte si recept s postupem na budapešťskou pomazánku a vychutnejte si ji s čerstvým pečivem.
Měli jste už někdy na stole uzený jazyk? Připravíte z něj luxusní pikantní pomazánku, kterou si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem!
Sýrovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku se skvěle hodí k čerstvému pečivu, ať už křupavé bagetě, celozrnnému chlebu nebo domácímu kváskovému bochníku. Prohlédněte si tento recept a zažijte nové chutě!
Domácí pečivo – prohlédněte si recept na slané domácí preclíky. Jsou lepší než ty kupované v řetězcích. Ideální jako občerstvení na oslavách nebo příloha k polévkám a salátům.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na náš Velikonoční dort s překvapením uvnitř – zajíček patří k Velikonocům a k zajíčkovi patří mrkvička.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Úžasný nejen novoroční dort z deseti žloutků – doopravdy vaječný a nadýchaný, se spoustou ořechů a upečte jej na každou slavnostní příležitost.
Plánujete romantický večer nebo chcete jen dobrou italskou chuťovku k zakousnutí? Doporučuji prohlédnout recept s postupem na parmazánové pečivo s olivami.