Venku voní léto a my nechceme trávit čas u plotny. Známe to všichni, že? Navíc se nám často hodí spotřebovat zbytky z lednice.
Zapékání masa ve vrstvách s bramborami představuje skvělý způsob, jak snadno a s minimálním množstvím nádobí připravit skvělý oběd, večeři nebo pohoštění pro slavnostní příležitosti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sedlácké zlato, zapečené brambory s cibulí a slaninou a vyzkoušejte tuto sílu pokrmu v kombinaci obyčejného, ale poctivého.
Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.
Prohlédněte si recept s postupem na slané zapečené palačinky se šunkou a italským sýrem! Dojde vám, že na palačinky lze pohlížet i jinak.
Toto je chuťová lahůdka – Prohlédněte si recept s postupem na nádherně aromatické zapečené palačinky s Olomouckými tvarůžky! Bude se vám ještě o nich zdát.
Vepřové maso zapečené s bramborami a cibulí je oblíbenou klasikou. Spojuje v sobě šťavnatost masa s jemností brambor a vůní dozlatova opečeného sýra, který krásně zvýrazní chuť, zvolíte-li kvalitní a vhodný (například čedar). Takovýto pokrm se skvěle hodí pro dny všední i sváteční.
Také vás nebaví hromady špinavého nádobí v kuchyni. Já mám v oblibě tyto rychlé recepty z jednoho hrnce nebo jednoho pekáče. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemnost a sílu spojenou v jednom pekáči a připravte krkovičku s bramborem na plátky ve šlehačce.
Křupavý pizza předkrm – jsou to takové mini pizzy z trouby, zapečené třeba se sýrem, rajčatovou nebo masovou omáčkou. Skvělá rychlovka bez kynutí a dlouhé přípravy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plechovou večeři a upečte všechno v jednom plechu. Maso, brambory i zeleninu, chutě se propojí a výsledek bude famózní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající pokrm k obědu z jednoho pekáče, který voní domovem a svátečním stolem a udělejte si Farářské řízky se zeleninou a oblohou.