Zavařený okurkový salát se hodí jako příloha ke grilovanému masu, smaženým i zapečeným pokrmům. Zavařte salát podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.
Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.