Pečené cuketové placky jsou lehčí a méně pracné než smažené. Upečete je všechny najednou, budou křupavé i šťavnaté. Připravíte je snadno podle receptu s postupem krok za krokem a získáte letní jídlo, které chutná skvěle teplé i studené.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vláčnou dvoubarevnou buchtu připravenou ze dvou druhů těst, které se vzájemně prolínají.
Rostlinný olej patří k položkám, které se na nákupních seznamech objevují pravidelně. Není divu, v kuchyni je totiž nepostradatelný.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Cuketa je skvělou plodinou, která se hodí na všechno. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept s postupem krok za krokem na cukeťák na plech, který zmizí rychlostí blesku.
Koláče s využitím tvarohu, Cottage a dalších druhů sýra se nejen u nás těší značné oblibě. V Česku je známější cheesecake či tiramisu, polský sernik využívající jemný tvaroh a pudink jim ale může směle konkurovat.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na znojemský guláš s kynutým pařeným knedlíkem a zkuste uvařit toto v restauracích proslulé české jídlo a sami doma.
Skvělá snídaně i dezert ke kávě nebo čaji v podobě pudinkových šneků. Nebojte se kynutého těsta, s tímto postupem ho zvládnete levou zadní.
Rychlé těsto a k tomu švestky a mák. Takhle vznikne rychlý makovo-švestkový závin. A protože vám zbyde čas, můžete upéct ještě švestkové buchty.
Prohlédněte si recept s postupem na kompletní oběd pro rodinu a uvařte si smažené sýrové špízy s bramborem a domácí tatarkou.
Vyzkoušejte jednoduchou kefírovou buchtu, která se rozplývá na jazyku. Je jednoduchá a zdravá (a hlavně naprosto skvěle chutná).