Chléb je základem lidského jídelníčku odnepaměti, jeho historie sahá až do doby před 14 400 lety, kdy byly v oblasti dnešního Jordánska nalezeny zbytky plochých nekvašených placek z divokých obilovin. Postupem času se příprava chleba zdokonalovala; starověcí Egypťané připravovali chléb z naklíčených obilnin umletých mezi kameny.
Dezert, který vám zabere pouze 15 minut práce, ale chutná, jako kdyby jste na něm dělali celý den. Prohlédněte si recept s postupem a uvidíte, jak je to možné!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou a snadnou snídani či dezert nebo svačinu pro rána s vaši rodinou a udělejte jim Jogurtové lívanečky bez kynutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Líné bramborové koblihy, nebo brambory pečené v alobalu a připravte pro svoji rodinu tuto neobvyklou ale chutnou večeři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Květákovou pánev aneb květák připravovaný trochu jiným způsobem, než je klasika obalování a smažení.
Prohlédněte si recepty s postupy krok za krokem na 5 rychlých a úžasných pomazánek ala předkrmů, podávaných na kousku restovaného plátku bagety.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hebké jogurtové bochánky s náplní z čerstvého ovoce, které se určitě zapíšou do vašich domácích kuchařek.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Pro milovníky vietnamské kuchyně a rychlých receptů na hlavní jídla do 30 minut. Recept na mleté na zelených fazolkách se sezamovými semínky a rýží. Úžasně aromatické jídlo.