Máte chuť na opravdové retro z dob školních jídelen, oslav u babiček a rodinných posezení? Tak si s námi upečte podle receptu s postupem pudinkové řezy s Be Be sušenkami a čokoládovou polevou.
Valašský frgál není jen tak nějaký koláč. Jde o speciální pochoutku, která má své přísné parametry. Pojďme si jeden upéct.
Švestková nutella je vynikající čokoládovou pomazánkou, která plně nahradí tu kupovanou a přitom je i o fous zdravější – prostě víte, co jíte!
Pokud jste měli letos úrodu rybízu, upečete si kynuté koláčky s tvarohovou náplní a černým rybízem, posypané máslovou drobenkou. Můžete použít i jiné ovoce, které zrovna máte, neuděláte chybu.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Děláte si těsto na štrúdl sami? A vždy ho chcete dokonale křupavoučké? Vyzkoušejte náš recept na štrúdl s octem.
Nadýchaný perník podle tohoto receptu s postupem se vždy povede. Ozdobte ho podle své chuti a máte skvostný dezert na víkend.
Zkaramelizujte jablka, zasypte mákem a zalijte těstem. Pak to vyklopte z formy a obrácený koláč je na světě. Zkuste upéct tento chutný koláč podle kompletního receptu s postupem
Vánočku dělám během celého roku jako moučník – je skvělá. Pletu ji ze 6 pramenů, je krásně pravidelná a obsahuje vše co má.
Zbyly vám bílky z vaření či pečení a nevíte co s nimi? Nevyhazujte je ani neodkládejte na později do ledničky. Upečte rovnou štafetky, sladký dezert za nedělním obědem.
Mnoho lidí si myslí, že kynuté těsto je náročné, ale tenhle hrnkový recept je zcela jednoduchý a s trochou času a trpělivosti se vám makový závin podaří stejně jako mně.











