Prohlédněte si recept s postupem na chytrý dezert – Rumovou buchtu Šalamounské řezy. Pro děti zvolte šťávu z kompotu a máte moučník i pro ně.
Výborný recept na domácí smažené koblihy plněné marmeládou či jinou náplní. Je to tak snadné a nesmírně chutné.
Mřížkový koláč z brambor a mouky je symbolem jednoduchosti a vynalézavosti. Díky bramborám je těsto jemné a vláčné, přestože neobsahuje vejce. Prohlédněte si recept s postupem na válečný mřížkový koláč z brambor a mouky.
Žemlovka s tvarohem a restovanými jablíčky je letité jídlo, které dělávali už naše babičky, ale léty je zmodernizovaná a v novém kabátku. Prohlédněte si recept s postupem na Žemlovku s tvarohem a smaženými jablíčky.
Tyto v ústech se rozpadající máslové vločky plněné margotkovým krémem jsou prostě dokonalé. Vyzkoušejte sami a potěšte svoji rodinu! Prohlédněte si recept s postupem na vločky plněné margotkovým krémem s čokoládovou polevou.
Toto cukroví spojuje jednoduchost přípravy s exotickou chutí kokosu a čokolády. Vločky budou skvělým doplňkem vašeho vánočního stolu. Cukroví kombinuje výborný krém a křehké těsto. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční vločky s margotkovou náplní.
Jemná světle růžová srdíčka udělají na vašem vánočním stole nebývalou parádu. Už jen svým vzhledem a vůní budou velice lákavá. Prohlédněte si recept s postupem na Krásná růžová srdíčka s ořechovou náplní a punčovou polevou.
Úžasné a slaďoučké punčové sušenky budou krásnou ozdobou svátečního stolu a jejich růžovou barvu ocení hlavně naše holčičky. Prohlédněte si recept s postupem na Skvělé a rychlé punčové sušenky.
Mini vdolečky z bavorska jsou křehké, nadýchané a každým soustem připomínají tradiční českou sladkost, která potěší děti i dospělé. Prohlédněte si recept s postupem na Vdolečky z Bavorska s povidly a šlehačkou.
Recept na jednoduchý dezert hrníčkovou metodou: Pařížské kostky s pařížský krémem a margotkou. Tento dezert na plech z čokoládového korpusu a pařížského krému s nastrouhanou tyčinkou margot vás učaruje. Prohlédněte si recept s postupem na Hrníčkové kostky s pařížským krémem.
Příprava těchto řezů přináší určitou dávku nostalgie, ale zároveň i prostor pro kreativitu. Čokoládová poleva je pak jakousi sladkou korunou! Prohlédněte si recept s postupem na čokoládovo rumové řezy Amandine.