Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na salát ze zavináčů, který potěší milovníky kyselých salátů – a s čerstvým pečivem to bude určitě pro všechny výborná pochoutka.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.
Ať už chcete studený předkrm nebo lehkou svačinu, tento salát je vynikající volbou. Zavináčovou pochoutku si rychle zamilujete, proto si prohlédněte recept s postupem.
Křupavá ryba v těstíčku podle anglického receptu. V těstíčku je pivo a soda, díky tomu je pak krásně ryba křupavá. Jednoduchý a dokonalý pokrm.
Rybí ragú je ideální způsob, jak přinést na stůl lehký a přitom chuťově plný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní. Prohlédněte si recept s postupem na Rybí ragú.
Lahodný lososový tatarák, který je tak snadný a plný výborných nutričních hodnot. Tuto verzi tataráku si zamilují všichni milovníci ryb.
Tradičně netradiční smažený kapr, který byl naložený v mléce a citrónu a není cítit rybinou. Základem k úspěchu je dobře kapra naložit a pak ochutit trojobal.
Výborný recept na jinou verzi smaženého kapra. Kapří hranolky nejsou vůbec cítit po rybině, jak to u kapra bývá. Tento pokrm je delikatesa.
Recept na pečeného lososa, který je glazovaný citrónem a medem. Voní a chutná skvěle. Rychlá ryba hotová do 30 minut.
Kromě klasických smažených karbanátků, které jsou nejjednodušší a nejrychlejší, ryby ještě připravujeme v páře, na grilu i v troubě. Prohlédněte si recept na Smažené karbanátky z ryb.