Jablíčka neodmyslitelně patří k podzimu, a tak si z nich můžete připravit tento jednoduchý hrnkový koláč s vůní skořice.
Na koláč podle tohoto receptu s podrobným postupem můžete použít čerstvé i mražené meruňky. Jen je v sezóně nezapomeňte strčit do mrazáku.
Nasypte na plech mouku, tvaroh a máslo a voilà, máte luxusní koláč zvaný sypák. Jak na to přesně? Zde máte recept s postupem krok po kroku.
Chtěli byste něco upéct, ale necítíte se na to? Pak vyzkoušejte tento jednoduchý sypaný tvarohový koláč, zvládne ho i začátečník.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Potřebujete něco rychle upéct a máte po ruce rybíz nebo jiné ovoce? Tento koláč je super snadný a nepotřebujete na něj ani váhu. Upečte ho podle tohoto postupu krok po kroku.
Meruňkový koláč si podle tohoto postupu krok za krokem upečete z čerstvých meruněk v létě i z kompotovaných po celý rok. Je tak jednoduchý, že máte úspěch
u strávníků zaručen.
Drobenkový koláč podle tohoto postupu krok za krokem je rychlý a univerzálně použitelný pro všechny druhy ovoce, ze kterého se koláče běžně pečou.
Líný koláč dostal svůj název díky tomu, že ho připravíte s minimální námahou. Upečte ho podle tohoto postupu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Jablka jsou vděčná součást koláčů všeho druhu a se skořicovým cukrem a listovým těstem tvoří moučníkový evergreen. Upečte podle tohoto postupu krok za krokem výborný a jednoduchý koláč, který skvěle chutná vlažný i vychlazený.
Neuvěřitelně lahodný přitom až překvapivě jednoduchý je tento koláč. Výborně vypadá a ta chuť je top. Spojení jemného těsta, smetanového sýra a ovoce funguje na jedničku.











