Cooky.cz Cooky.cz
  • Domů
  • Recepty
    1. Hlavní jídla
    2. Polévky
    3. Snídaně
    4. Svačiny
    5. Přílohy
    6. Saláty
    7. Nápoje
    8. Speciální příležitosti
    9. Sladké
    10. Dietní & Speciální
    11. Rodinné
    12. Pečení
    13. Vegetariánské recepty
    14. Veganské recepty
    15. Zobrazit vše
    Bramborové škubánky s jogurtem: Starodávné jídlo z levných surovin, které zasytí a pochutnáte si
    12. 12. 2025
    Krkovička na černém pivu s domácími noky, špenátem na česneku a smetaně: Šmrncovní jídlo, které vám udělá radost ve všední dny i ve svátky
    10. 12. 2025
    Pečené šťavnaté kuře v česnekovo-koriandrovém nálevu: Odhalte tajemství vláčného masa s křupavou kůrkou
    10. 12. 2025
    Tuňákové placičky z trouby a lehký bramborový salát s ředkvičkami: Vyzkoušejte štědrovečerní večeři trochu jinak
    10. 12. 2025
    Krémová dýňová polévka s červenou čočkou a mrkví: Výrazná polévka s chilli a zázvorem na zimu, s limetkou na léto
    12. 12. 2025
    Sametově jemná polévka z brambor a pórku zdobená křupavou slaninou: Pára stoupá z talíře a nese s sebou vůni másla, pórku a uzené slaniny
    7. 12. 2025
    Vydatná zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou: Poctivá polévka z kysaného zelí, která zahřeje i v největším mrazu a provoní celý byt
    6. 12. 2025
    Krémová polévka z pečených kaštanů s řapíkatým celerem a zázvorem: Obejme a zahřeje vás jako teplá deka u krbu
    5. 12. 2025
    Bramborové škubánky s jogurtem: Starodávné jídlo z levných surovin, které zasytí a pochutnáte si
    12. 12. 2025
    Šlehaná vaječná pěna pro ty, co nemají rádi v pomazánce kousky vajec. Vajíčkový luxus na pečivo z pár ingrediencí
    8. 12. 2025
    Jablečné palačinky, které nepraskají: Zkuste do těsta nastrouhat pár jablek a přidat skořici a ochutnejte ten rozdíl
    7. 12. 2025
    Zlaté palačinky z pečené dýně: Část mouky nahraďte dýňovým pyré podle tohoto venkovského receptu
    6. 12. 2025
    Slané jednohubky z listového těsta: Záchrana každé oslavy, nečekané návštěvy i večerního mlsání
    12. 12. 2025
    Bramborové škubánky s jogurtem: Starodávné jídlo z levných surovin, které zasytí a pochutnáte si
    12. 12. 2025
    Slzy anděla – jemné vánoční řezy plné kouzla
    11. 12. 2025
    Parádní chleba z bezlepkového kvásku: Domácí bochník, co dokáže kouzlit stejně jako ten klasický
    8. 12. 2025
    Pařížský salát (třeba na chlebíčky): Rychlá klasika a osvědčený recept na jednoduchou hostinu plnou chutí
    11. 12. 2025
    Bramborová kaše, která se vždy povede. Důležité je použít brambory varného typu C
    11. 12. 2025
    Pečeme zlatavé a voňavé domácí rohlíky z kynutého těsta s máslem a mlékem: Takové křupavé a dokonalé rohlíčky jste ještě nejedli
    9. 12. 2025
    Parádní chleba z bezlepkového kvásku: Domácí bochník, co dokáže kouzlit stejně jako ten klasický
    8. 12. 2025
    Poklad z domácí spíže na zimu: Červená řepa naložená v po domácku kořeněném nálevu
    26. 11. 2025
    Barevný středomořský salát z křupavé papriky, jemného lilku a česneku: Jíme jej čerstvý ke chlebu i zavařený k řízku nebo masu
    21. 11. 2025
    Jak připravit salát z červené řepy na zimu: Vaše tělo vám poděkuje i za recept navíc na řepu s křenem
    15. 11. 2025
    Starý známý jablkový kompot jen s cukrem, vodou a kyselinou citronovou: Jednoduchý způsob, jak uchovat jablíčka přes zimu
    15. 11. 2025
    Domácí vaječný a kávový likér – sváteční tekutá radost starých časů, která zahřeje i potěší duši
    1. 12. 2025
    Pečený čaj: Koncentrovaná směs ovoce, koření a cukru zapečená v troubě. Vytvořte si zásobu vitamínů a vůně do přicházející zimy
    29. 11. 2025
    Ořechy trhané na svatého Jana voní létem a starými časy. Když se spojí s kořením, vznikne nejlepší domácí likér, co zahřeje i vzpomínku
    10. 11. 2025
    Jak vyzrát na bacily a ještě si pochutnat? Naložte zázvor s citronem do medu a podpořte imunitu domácím zázvorovým sirupem.
    26. 10. 2025
    Domácí sýrové sušenky k vínu, k filmu i na svačinu na výlet: Tyto krekry zmizí rychleji než odbije na Silvestra půlnoc
    12. 12. 2025
    Slané jednohubky z listového těsta: Záchrana každé oslavy, nečekané návštěvy i večerního mlsání
    12. 12. 2025
    Je libo tmavou nebo světlou? Dvě rolády z jednoho těsta jsou jednoduché, chutné a vůbec nezestárnuly
    12. 12. 2025
    Moldavské papanáše s tvarohovým kloboučkem: Tradiční moldavské a rumunské tvarohové koblížky se smetanou a džemem nebo rozvarem
    12. 12. 2025
    Severské skořicové pletence s kardamomem z kynutého těsta: Švédské pletence pečené v papírových formách
    12. 12. 2025
    Je libo tmavou nebo světlou? Dvě rolády z jednoho těsta jsou jednoduché, chutné a vůbec nezestárnuly
    12. 12. 2025
    Moldavské papanáše s tvarohovým kloboučkem: Tradiční moldavské a rumunské tvarohové koblížky se smetanou a džemem nebo rozvarem
    12. 12. 2025
    Bramborové škubánky s jogurtem: Starodávné jídlo z levných surovin, které zasytí a pochutnáte si
    12. 12. 2025
    Křehký bezlepkový koláč plný švestek, skořice a tvarohu: Přesvědčí vás, že strach z bezlepkových zákusků je zbytečný
    23. 11. 2025
    Vepřový guláš s jogurtovým knedlíkem, vhodný i pro low carb dietu
    18. 10. 2025
    Hustá zeleninová polévka ze zelí a fenyklu, která je skvělá pro detox organismu i přísnou dietu
    10. 10. 2025
    Salát s vídeňským šmrncem: Teplý bramborový salát z Rakouska s cibulí, hořčicí a vývarem
    8. 10. 2025
    Domácí sýrové sušenky k vínu, k filmu i na svačinu na výlet: Tyto krekry zmizí rychleji než odbije na Silvestra půlnoc
    12. 12. 2025
    Slané jednohubky z listového těsta: Záchrana každé oslavy, nečekané návštěvy i večerního mlsání
    12. 12. 2025
    Moldavské papanáše s tvarohovým kloboučkem: Tradiční moldavské a rumunské tvarohové koblížky se smetanou a džemem nebo rozvarem
    12. 12. 2025
    Bramborové škubánky s jogurtem: Starodávné jídlo z levných surovin, které zasytí a pochutnáte si
    12. 12. 2025
    Krkovička na černém pivu s domácími noky, špenátem na česneku a smetaně: Šmrncovní jídlo, které vám udělá radost ve všední dny i ve svátky
    10. 12. 2025
    Pečené šťavnaté kuře v česnekovo-koriandrovém nálevu: Odhalte tajemství vláčného masa s křupavou kůrkou
    10. 12. 2025
    Nadýchané domácí loupáčky: Čerstvé ranní potěšení v podobě tradičního sladkého pečivo
    10. 12. 2025
    Vepřové ocásky pečené na černém pivu s tymiánem a lepenicí. Pochoutka, která se rozpadá pod vidličkou i na jazyku
    9. 12. 2025
    Parádní chleba z bezlepkového kvásku: Domácí bochník, co dokáže kouzlit stejně jako ten klasický
    8. 12. 2025
    Křupavé květákové karbanátky se sýrem a k tomu brambory. Karboše sice bez masa, ale potěší i masožravce
    24. 11. 2025
    Domácí kysané zelí: Připravte si kvalitní domácí zelí podle odzkoušeného receptu a uchovejte si vitamínový zázrak po celý rok
    23. 11. 2025
    Domácí pizza s tenkým středem a nadýchaným okrajem: Italská pizza Vegetariana s kukuřicí a špenátem
    22. 11. 2025
    Parádní chleba z bezlepkového kvásku: Domácí bochník, co dokáže kouzlit stejně jako ten klasický
    8. 12. 2025
    Neuvěříte, že není z masa: Veganská „slanina“ z rýžového papíru je křupavá, slaná a bude vám chutnat i pokud milujete maso
    21. 11. 2025
    Voňavé dýňové kari s cizrnou: Když máte dýni a nechcete z ní dělat polévku, zkuste toto jednoduché hřejivé kari
    14. 11. 2025
    Polévka z pečené dýně hokaido s cibulí a česnekem. Skvěle zahřeje v chladných podzimních dnech
    5. 11. 2025
    Severské skořicové pletence s kardamomem z kynutého těsta: Švédské pletence pečené v papírových formách
    12. 12. 2025
    Domácí sýrové sušenky k vínu, k filmu i na svačinu na výlet: Tyto krekry zmizí rychleji než odbije na Silvestra půlnoc
    12. 12. 2025
    Slané jednohubky z listového těsta: Záchrana každé oslavy, nečekané návštěvy i večerního mlsání
    12. 12. 2025
    Je libo tmavou nebo světlou? Dvě rolády z jednoho těsta jsou jednoduché, chutné a vůbec nezestárnuly
    12. 12. 2025
    Předchozí Další
  • Rychle a snadno
    1. Tipy & Triky
    2. Z 5 ingrediencí
    3. Za pár korun
    4. Zobrazit vše
    Zebra dort s čoko-šlehačkovým krémem. Sladká domácí paráda, dortík pečený s láskou
    11. 12. 2025
    Bramborová kaše, která se vždy povede. Důležité je použít brambory varného typu C
    11. 12. 2025
    Jednoduché perníčky, které se nepotírají po upečení a ani ničím nezdobí. Navíc jsou měkké a k jídlu ihned
    11. 12. 2025
    Slzy anděla – jemné vánoční řezy plné kouzla
    11. 12. 2025
    Šlehaná vaječná pěna pro ty, co nemají rádi v pomazánce kousky vajec. Vajíčkový luxus na pečivo z pár ingrediencí
    8. 12. 2025
    Domácí drožďová pomazánka: Vynikající a nenápadná pomazánková hvězda slavnostního stolu
    4. 12. 2025
    Domácí škvarky pečené v troubě – jsou křupavé jako kdysi škvařené v kotli
    27. 11. 2025
    Smažené cibulové kroužky obalené v těstíčku, malý gastronomický zázrak
    27. 11. 2025
    Sedlácké bramborové placky s kysaným zelím a uzeným masem. Jednoduché, ale královské jídlo
    8. 12. 2025
    Chlebovo-pudinkový dezert: Vrstvený 10minutový nepečený zákusek pro všechny milovníky rychlých a chutných dobrot
    2. 12. 2025
    Lahodné domácí sádlo i dokonale křupavé škvarky snadno a bez námahy: Klíčem je trpělivost a vhodná teplota
    12. 11. 2025
    České drůbeží rizoto z trouby, které má s tím italským společný jen název – lahodný oběd z jednoho pekáče
    11. 11. 2025
    Zebra dort s čoko-šlehačkovým krémem. Sladká domácí paráda, dortík pečený s láskou
    11. 12. 2025
    Bramborová kaše, která se vždy povede. Důležité je použít brambory varného typu C
    11. 12. 2025
    Jednoduché perníčky, které se nepotírají po upečení a ani ničím nezdobí. Navíc jsou měkké a k jídlu ihned
    11. 12. 2025
    Slzy anděla – jemné vánoční řezy plné kouzla
    11. 12. 2025
    Předchozí Další
  • Jak vařit
  • Video
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Pinterest
Štítek

skořicové šneky

Procházení
Cooky.cz Příspěvky označené "skořicové šneky"
  • Právě jsme uvařili
    • Severské skořicové pletence s kardamomem z kynutého těsta: Švédské pletence pečené v papírových formách

      Od Anežka Šebková 12. 12. 2025 Recepty
    • Domácí sýrové sušenky k vínu, k filmu i na svačinu na výlet: Tyto krekry zmizí rychleji než odbije na Silvestra půlnoc

      Od Jana Benešová 12. 12. 2025 Recepty
  • Články
    • Kvíz o nejznámějších jablečných dezertech: Řadu otázek zodpoví každý, jiné potrápí i cukráře

      Od Jana Duchoňová 11. 12. 2025 Jak vařit
  • 😍RECEPT na REBARBOROVO-JAHODOVÝ koláč s tvarohem a drobenkou😍
Dokonalý koláč, který je lehce nakyslý díky rebarboře a kombinace s jahodami 🍓 a tvarohem je božská😋

Vyzkoušejte, sezóna rebarbory a jahod začíná 😉☺️

#cookycz #videorecepty #rebarbora #jahody
  • Báječná a jednoduchá snídaně/svačina/večeře 😋
RECEPT NA VAJEČNÝ MUFFIN

Vyzkoušejte a napište, jak vám chutnal☺️

#cookycz #videorecepty
  • 🤩Chřestová sezóna je tu🥳
Uvařte si: VEPŘOVOU PANENKU S CHŘESTEM A PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU

Je to snadné a mňamka😋
Máte rádi chřest?

#cookycz #videorecepty #chrest #veprovapanenka #parmezan
  • 🤩MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE🤩
Snadný a rychlý recept na gril nebo na grilovací pánev. 
Uvedené množství je na 6 plátků krkovic.
Jaká je vaše oblíbená marináda? Pište pod příspěvek🫶.

Uložte si recept a ochutnejte, je to mňamka😋.
#cookycz #videorecepty #krkovice #marinovanakrkovice #marinada
  • KRÁSNÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ S TÍMTO POKRMEM🐣
Kuřecí prsa na zelenině 🤩

#cookycz #videorecepty #kure #cuketa
  • ✨RECEPT NA FRANCOUZSKÉ BRAMBORY✨
Jak využít vejce natvrdo po Velikonocích 🥚
Dejte je do francouzkých brambor, do tohoto receptu použijte 5 kusů.

Potřebné suroviny:
✔️ 1 kg vařených brambor ve slupce
✔️400 g uzeného masa
✔️ 5-6 uvařených vajec natvrdo 
✔️ 200 g strouhaného sýru 
✔️ 2 cibule
✔️ 200 ml smetany na šlehání 
✔️ 3 vejce (syrové) 
✔️ sůl a pepř na dochucení
✔️ sádlo a strouhanku na vymazání a vysypání pekáče

Postup najdete ve videu 📹

Jak připravujete francouzské brambory vy?
#cookycz #videorecepty #kucharka #francouzskebrambory #velikonoce #vejcenatvrdo

Sledujte nás!

  • NEZMEŠKEJTE ŽÁDNÝ RECEPT!
  • Užitečné odkazy
    • Soutěž pro Aktivní kuchaře 2024
    • Návody a otázky
    • Naši kuchaři
    • Redakce Cooky.cz
    • Reklama a spolupráce
    • O nás
    • Kontaktujte nás
    • Používání souborů cookies
    • Zásady ochrany osobních údaji
    • Zásady cookies
    • Prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Uživatelský profil
    • Přihlásit se
    • Vložit recept
    • Moje recepty
    • Pošlete nám svůj recept
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • YouTube
  • TikTok
Cooky.cz

© 2024 JJV Group s.r.o. | IČ: 06464785 | Sídlo společnosti: Úvoz 82/39, 602 00 Brno
Cooky.cz je součástí skupiny JJV Group, která přináší webový obsah již více než 8 let.

Online časopis Cooky.cz má přiděleno mezinárodní číslo ISSN 3029-7648.

Nahoru
Cooky.cz
  • Domů
  • Recepty
    • Hlavní jídla
    • Polévky
    • Snídaně
    • Svačiny
    • Přílohy
    • Saláty
    • Nápoje
    • Speciální příležitosti
    • Sladké
    • Dietní & Speciální
    • Rodinné
    • Pečení
    • Vegetariánské recepty
    • Veganské recepty
  • Rychle a snadno
    • Tipy & Triky
    • Z 5 ingrediencí
    • Za pár korun
  • Jak vařit
  • Video
Připnout na Pinterest
Spravovat své soukromí

Abychom poskytli co nejlepší služby, my a naši partneři používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízeních, technologie jako soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám a našim partnerům umožní zpracovávat osobní údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.

Kliknutím níže vyjádřete souhlas s výše uvedeným nebo proveďte podrobnější rozhodnutí. Vaše volby budou použity pouze na tomto webu. Nastavení můžete kdykoli změnit, včetně odvolání souhlasu, pomocí přepínačů v Zásadách cookies nebo kliknutím na tlačítko Spravovat souhlas ve spodní části obrazovky.

Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Statistiky

Marketing

Funkce
Vždy aktivní

Vždy aktivní
  • Spravovat možnosti
  • Správa služeb
  • Správa {vendor_count} prodejců
  • Přečtěte si více o těchto účelech
Spravovat možnosti
  • {title}
  • {title}
  • {title}
×

Výhody přihlášení

Přihlášením na náš web získáte přístup k celé řadě užitečných funkcí, které vám usnadní a zpříjemní vaše kulinářské dobrodružství:

  • Oblíbené recepty

    Ukládejte si své oblíbené recepty na jedno místo.
  • Uvařené recepty

    Sledujte, které recepty jste již vyzkoušeli.
  • Zapojení do soutěže:

    Jako přihlášený uživatel se můžete zapojit do našich pravidelných kulinářských soutěží.
  • Moje kuchařka - kolekce receptů

    Vytvářejte si vlastní kolekce receptů.
  • Nákupní seznam

    Generujte si nákupní seznamy přímo z receptů.
  • Komunita kuchařů

    Staňte se součástí naší aktivní komunity kuchařů.

Přihlaste se nyní a využijte všechny tyto výhody, které jsme pro vás připravili, a obohaťte své kulinářské zážitky!

Přihlásit se Registrovat

Zapomněla/a jsem heslo