Pečené kuře je lahůdka. A co teprve, když jde o farmářské kuře, které má tu pravou poctivou chuť. S bramborami je nejlepší.
Tyto zapékané brambory s masem a pikantním nálevem se u nás staly klasikou, když je potřeba uvařit nějaký jednoduchý, ale výborný pokrm. Upečte si je i vy podle receptu s postupem, uvidíte, že zachutnají celé rodině.
Kuřecí roláda plněná sýrem a uzeninou. Vypadá slavnostně, chutná skvěle. Prohlédněte si recept s postupem.
Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
Buřtguláš jak ho připravuji – je pikantní, z cibule, papriky a špekáčků či buřtů. Často s bramborami zahuštěný jíškou nebo chlebem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na české tradiční jednoduché a když se správně připraví, i chutné jídlo. Guláš ze špekáčků.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněnou Bůčkovou roládu. Podávaná s brambory je skvělým obědem pro milovníky poctivé české kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Selský plackoburger a udělejte selskou hostinu pro ty největší jedlíky Bramboráky s kuřecí směsí a čedarem.
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Lehká a sytá varianta boršče plná zeleniny a červené řepy. Rychle hotová polévka, která zasytí i jako hlavní jídlo a kterou zvládne každý podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Dostali jste chuť na klasiku v podobě kuřete na paprice? Vyzkoušejte tento skvělý trik a vychutnáte si ho ještě víc!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.











