Buřtguláš jak ho připravuji – je pikantní, z cibule, papriky a špekáčků či buřtů. Často s bramborami zahuštěný jíškou nebo chlebem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na české tradiční jednoduché a když se správně připraví, i chutné jídlo. Guláš ze špekáčků.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněnou Bůčkovou roládu. Podávaná s brambory je skvělým obědem pro milovníky poctivé české kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Selský plackoburger a udělejte selskou hostinu pro ty největší jedlíky Bramboráky s kuřecí směsí a čedarem.
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Lehká a sytá varianta boršče plná zeleniny a červené řepy. Rychle hotová polévka, která zasytí i jako hlavní jídlo a kterou zvládne každý podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Dostali jste chuť na klasiku v podobě kuřete na paprice? Vyzkoušejte tento skvělý trik a vychutnáte si ho ještě víc!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kuře na paprice, které se stalo stálicí rodinných obědů a opět se dostává do hledáčku všech českých kuchařek.
Pochutnejte si na gulášové polévce, která je opravdovou rychlovkou díky mletému masu. S naším receptem zazáříte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sekanou plnou překvapení a připravte tuto pestrou královnu nejen nedělní tabule.
Masová sekaná plněná omeletou představuje zajímavou kombinaci dvou oblíbených jídel – sekané, která je klasikou české kuchyně, a nadýchané omelety, jež přidává pokrmu vláčnost a jemnou texturu.