Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Prohlédněte si recept s postupem na ďábelský bůček s výjimečnou chutí! Žádné pečení, pouze přirozená úprava masa.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento sytý a výborný pokrm pro skutečné jedlíky masa a upečte jim vepřové koleno pod pivní glazurou s kořeněným zeleninovým lůžkem a medem.
Vyrobte si doma lahodnou českou klasiku, která se skvěle hodí k dobře vychlazenému pivku. Nakládaný hermelín máte hotový skoro hned.
Recept na pečenou krkovici se sýrem a s bramborem udělá radost i těm nejnáročnějším strávníkům. S námi tuhle pochoutku máte raz dva.
Krkovici z trouby si můžete přizpůsobit vlastní chuti. V tomto receptu s postupem krok po krku ji připravíte s jemně asijským nádechem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto skvělé a chutné jídlo a uvařte si často opomíjenou růžičkovou kapustu s vepřovou krkovicí.
Čevapčiči po česku, tak jak ho připravujeme u nás doma. Balkánské kořeny nezapře, ale dnes už je to spíše český evergreen mezi jídly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánské kouzlo v každém soustu a uvařte pro svoji rodinu toto oblíbené jídlo – čevabčiči.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu domácího kečupu a máte-li velkou úrodu rajčat, udělejte si zásobu na zimu. Bude se hodit.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.