Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
Plněné zelné listy s mletým masem a rýží, známé jako golubce či sarma, jsou klasikou východní kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a připravte si poctivé jídlo jako od babičky.
Jakápak Francie, tohle je klasická česká kuchyně, jak ji máme rádi. Brambory, salám a vajíčko nejsou jediná možnost. Mrkněte na recept s postupem a na další inspiraci.
Zbyly vám menší kuřecí kousky či odřezky a nevíte co s nimi? Nálože si je do majolkové marinády s kořením a česnekem a máte oběd či večeři na druhý den – stačí si je jen usmažit.
Jak připravit hovězí srdce, abyste si pochutnali? Zkuste tento recept s postupem včetně výborné omáčky.
Kuřecí prsa v pikantní smetanové omáčce spojují jemnost smetany s lehkou ostrostí chilli a papriky. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit rychlý, šťavnatý a chuťově vyvážený oběd.
Luxusní obědová záležitost v dnešním podání – řízky naložené v jogurtové marinádě, obalené ve strouhance a bramborový salát s hráškem. Takhle mám řízky nejraději.
Když guláš nezahustíte a knedlík uděláte bez mouky (ano, jde to), stvoříte výtečné jídlo, které si můžete dát i při low carb dietě. Na obojí tu najdete recept s postupem.
Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.











