Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Rozházené špízy nebo také špízy bez špejle vám ušetří čas s napichováním. Přitom si vychutnáte maso i zeleninu tak, jak je na špízech milujete. Zkuste tento recept s postupem krok po kroku.
Krůtí játra jsou výbornou surovinou, která je plná živin. Vyzkoušejte tato dušená na špeku a s anglickou slaninou.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Hlíva ústřičná obsahuje vitamíny, minerální látky a vlákninu. Podporuje imunitu a prospívá střevní mikroflóře. Uvařte z ní polévku ve stylu gulášovky podle tohoto receptu krok po kroku.
Gulášové koření není žádná věda. Základním stavebním kamenem každého guláše i gulášové polévky je vždy dobře připravený cibulový základ a správné koření. Právě tahle…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí špecle s hovězím ragú a uvařte toto jídlo jako luxusní pohoštění pro své přátele, či na rodinnou oslavu.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Prohlédněte si recept s postupem na ďábelský bůček s výjimečnou chutí! Žádné pečení, pouze přirozená úprava masa.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento sytý a výborný pokrm pro skutečné jedlíky masa a upečte jim vepřové koleno pod pivní glazurou s kořeněným zeleninovým lůžkem a medem.