Čočkovka, která zahřeje a zasytí. Oblíbené české comfort food v podobě syté polévky bohaté na cenné živiny vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Jak je nejlépe využít houby? Rozhodně neuděláte chybu, když je spojíte s jemnými plátky hovězí roštěné a uvaříte si hovězí na houbách.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na slovenskou delikatesu z brynzy, brambor a slaniny a uvařte domácí brynzové pirohy se slaninou. Je to dobrůtka!
Květák je nejen zdravý, ale také výborný. Vyzkoušejte tyto květákové placičky s výborným šťouchaným bramborem.
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
Kynuté slané koláče se hodí jako chuťovka k pivu nebo vínu i jako svačinka na piknik. Obložte je třeba sýry a šunkou jako my v tomto receptu krok po kroku.
Dopřejte si romantickou večeři nebo oběd s vepřovou kapsou a zelím. Pochutnají si na ní nejen zamilované hrdličky, ale i celá rodina.
Jestli jste dosud nezkusili jehněčí, připravte jehněčí hřbet podle tohoto jednoduchého postupu. Jehněčí maso je zdravé a zpestří váš jídelníček.